moj svet

moj svet

Drobni tisk

Tekst, objavljen na blogu, (nekatere) fotografije in video posnetki, so last polna glava (e), moj svet – se včasih malo ustavi… potem pa spet vrti naprej… hitreje, počasneje…   (avtor).
Prepovedano je objavljanje vsebine tega bloga (tako tekstov, kot fotografij) v komercialne namene v katerem koli mediju brez dogovora z avtorjem.
Vsak primer neupravičene uporabe bo avtor preganjal kazensko in odškodninsko.

Vsebine so na voljo po pisnem dovoljenju avtorja, cena po dogovoru.

Komentarji izražajo izključno stališča posameznih komentatorjev in niso povezani, ali kakorkoli spreminjani s strani urednika tega bloga.

Dovoljeno vam je:
reproduciranje, distribuiranje, dajanje v najem in priobčevanje dela javnosti

Pod naslednjimi pogoji:
Priznanje avtorstva. Pri uporabi dela morate navesti izvirnega avtorja na način, ki ga določi izvirni avtor oziroma dajalec licence. Polna glava, moj svet – se včasih malo ustavi… potem pa spet vrti naprej… hitreje, počasneje… blog  (avtor).
Nekomercialno. Tega dela ne smete uporabiti v komercialne namene.
Brez predelav. Dela ne smete spreminjati, preoblikovati ali ga uporabiti v svojem delu.

Citiranje pomeni objavo posameznih odlomkov besedila ali posameznih fotografij, če je objava potrebna zaradi ponazoritve (primer: napišete in objavite študijo o sovražnem govoru na blogih in v besedilu citirate določene odlomke besedil z blogov). Za citiranje ne potrebujete dovoljenja, ste pa dolžni navesti avtorstvo in vir citiranega dela”, na način, kot je prej opisan.

Dragi novinarji in ostali, ki si s pisanjem služite kruh:
Z veseljem se odzovem na vprašanja v zvezi s kakšnim prispevkom, dele besedil (če lepo prosite) tudi podarim, nikakor pa ne dovolim, da se moje poste preprosto kopira in prilepi v časopise in ostala javna občila samo zato, ker so anonimni. So moja last in vsako prisvajanje besed je kraja

polnaglava

  • Share/Bookmark

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake