moj svet

27.08.2010

Plenice, dojenje, premalo spanja in še kaj

Zapisano pod: bolji život, sončece — polnaglava @ 10:06

jeb…., res bi vas rada razveselila s kakšno novo sarkastično, cinično, pametnjakarsko ali vsaj smešno prigodo. Pa je žal te dni vse, kar mi gre po glavi, samo to, kdaj sem nazadnje dojila, a bi jo zdele previla ali malo kasneje, da ne bo vsega polila, a bi šla malo počivat ali bi raje kaj pospravila ipd…

Ampak čez deset dni gremo na dopust in upam, da se nam tam zgodi še kaj drugega. Ker ta trenutek resnično potrebujem kakšno dobro anekdoto, v kateri nastopa Veliko Sončece, sicer bom pozabila, zakaj smo hoteli otroka (in to kar dva) :(

 • Share/Bookmark

4 komentarjev »

 1. Bi bilo bolje, ce bi si ga zelela pa ne mogla imeti? Ali ga izgubila?
  Ponavadi je tako, da ko imas nekaj, si zelis nekaj cisto drugega. In ko se naredi, da to drugho dobis, pogresas tisto prvo. ;)

  Pamet v roke..pa malo vec volje in miru.

  LP

  Kira — 27.08.2010 @ 12:40

 2. @kira: ojej, tole pa res ni bilo potrebno. Včasih je pač treba malo pojamrati in res nimam občutka (tudi po ponovnem branju), da se sliši, kot bi se želela v resnici znebiti svojih otrok in so mi res čisto odveč. Je pa včasih sila naporno, mogoče veš iz prve roke, mogoče tudi ne.
  Sicer smo se pa za Veliko Sončece trudili 7 let in je res zelo zaželjen otrok. Kar pa ne pomeni, da ti včasih ne zraste čez glavo. Ne jemlji vsega tako hudo zares. Včasih me je lažje brati s kavico v roki ;)

  polna glava — 28.08.2010 @ 08:57

 3. No, Polna glava, končno nekaj napišeš, pa te že skurcajo. Zdej pa spet ne boš nadaljnje 3 mesce. Kira, pamet v roke!

  mars — 1.09.2010 @ 14:53

 4. Oooo, čestitam! Zelo sem se zabavala pri prejšnjem sporočilu o bolnici Franji. Ja, vem, tam ti ni bilo ravno zabavno… Tako je – iz leta v leto slabše tudi po porodnišnicah… Veliko lepega družinici!

  *maxika — 10.09.2010 @ 07:32

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake