moj svet

25.06.2009

Dobri koncerti, počitnice in….. vreme?!

Zapisano pod: šport in prosti čas — polnaglava @ 18:45

Poletje je končno tukaj, šola je otrokom zaprla vrata (učiteljem pač še ne), dopusti so tik pred vrati, v Ljubljani je skoraj vsak dan kak dober koncert, vse teče kot po maslu. Samo vreme ga resno svira in glede na to, da nam bo letos morda vseeno uspelo počitnikovati tri tedne in štartamo že čez dober teden, bi se žihr malo otoplilo. Ker morje brez sonca pač ni kakšno posebno doživetje. Še posebej v šotoru…

Je pa Ljubljana letos resno pozitivno presenetila s koncerti. En dober bend za drugim. Te dni bi rabila še en regres za kulturno udejstvovanje. Esma, Josipa, Simply Red, Tiesto( ki mene sicer ne gane), Bob Sinclair, Budimpeški Cigani, Morales, Gilberto Gil, Madonna, jeseni še Ramazzotti.
In ker drugega regresa ni, sem si (poleg pregrešno dragega frizerja) včeraj privoščila samo eno porcijo Micka  Huchnalla in njegovih Simply Red. Bili so fenomenalni, malo kratki, a res krasni. Videlo se je, da fantje na odru res uživajo in verjamejo v svojo muziko. In besedila… Ma res je bilo super. Evo, dodam en spotek za tiste, ki ne vedo, o čem govorim.

YouTube slika preogleda

Okej, zrihtimo še vreme, pa na morje!!

  • Share/Bookmark

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake