moj svet

19.11.2008

‘Cause I’m a Woman…

Zapisano pod: miks, moje misli — polnaglava @ 20:46
YouTube slika preogleda

…in ob desetih pomijem še posodo, da dam lahko ob pol enajstih prat, da imam potem čas zložit perilo…

…in it okol polnoči spat!

 • Share/Bookmark

8 komentarjev »

 1. …da lahko jutr zgodaj vstaneš, pelješ otroka v vrtec, nardiš neki za službo in potem greš služit denar, da družina živi normalen lajf… Al kako že.

  Koliko dejavnosti v istem času lahko naštejemo pri moških članih?

  mars — 19.11.2008 @ 22:34

 2. no,no, sej babe se zmeri štekamo. Upam, da bo tudi Rak imel razumevanje, če tole prebere. Njegovo mnenje mi je vedno zanimivo…

  polna glava — 20.11.2008 @ 10:07

 3. :D

  Veš kaj še manjka? Da potem moški reče: “Ja kaj si pa ti sploh že naredila danes?!” :D Včasih si želim, da bi bila vesoljec srednjega spola brez predpisanih stereotipnih nalog :D

  sparkica — 20.11.2008 @ 10:47

 4. Al pa reče: cel dan visiš za računalnikom (v resnici si vmes odigrala en tetris, ko si čakala zadnjo centrifugo in kasneje odgovorila na nujen mejl).
  Matr, sem žleht, sem si prvoščla narest še mal večjo razliko med spoloma, kot je v resnici :)

  mars — 20.11.2008 @ 11:27

 5. mars, malo heca mora bit :D

  Poznaš tole? Hec mora bit, je rekel mož, ko je davil ženo, a žena heca ni razumela in je umrla :D Vem, da je (zmerno) neokusno in kruto, ampak meni je vseeno smešno :D Lahko bi tudi obrnila: … Hec mora bit, je rekla žena, ki je možu pobarvala vse perilo na roza, ampak mož heca ni razumel in si je poiskal fanta :D Joj kake imam danes :D

  Saj moški (sploh) niso slabi, še posebej potem, ko prebereš navodila za uporabo in jih primerno skalibriraš :mrgreen: ;)

  sparkica — 20.11.2008 @ 11:33

 6. Danes si mi pa malo polepšala prihajajoči večer, delno zaradi laskanja, delno zaradi spomina na čudovito Pigico iz zlatih časov Žabca & company. Kdo je že pevka? :mrgreen:

  Ja ženske, kaj bi svet brez vas. Tako je pač vaše-naše življenje. :???:

  Verjemi, včasih sam ženi nisem kaj prida pomagal, pač vzgoja v smeri moška-ženska opravila. Ampak takrat ženske še niso bile toliko v službah kot danes. Ko pa smo skupaj z otrokoma vsi štirje hodili v šolo, je pa bilo treba stvari spremeniti. Nekaj je ostalo, nekaj se je spremenilo. Zdaj rad pomagam. Zajtrki, deloma hladne večerje so v glavnem v moji domeni, pri kosilu pa pijača in obveznost, da vse skuhano pojem. In veš kaj mi je najhujše opravilo? Da se moram zjutraj skloniti in vzeti iz pomivalnega stroja šalce za kavo. :mad:

  Dam ti pa iskren nasvet. Ko boš (če boš) kdaj ljubljena babica, nikdar ne opravljaj “babi servis” iz prepričanja, da si to dolžna. Če že, delaj to iz veselja ali res potrebne pomoči. :grin:

  Da se vrnem k moji nepozabni Pigici iz Žabca. Včasih namreč tako imenujem neko malo bolj poudarjeno poslanko v parlamentu, kadar iz njenih razlag veje zloba. Mislim, da ni težko uganiti osebe. :mrgreen:

  P.S. Če sem včasih malo bolj sarkastičen v komentarju, je to bolj zaradi vnemanja debate kot kakega vzvišenega stališča. Včasih pač igramo, pa čeprav postransko vlogo. :twisted:

  Rak — 20.11.2008 @ 17:06

 7. Jaz pa se po napisanem ne počutim moški, ampak ženska. Zjutraj otroka v šolo, od septembra še tamalo v vrtec, potem vožnja v službo, po službi vožnja domov, doma spet otroci, žene polkrat ni, ker študira ob delu, pomivanje posode, zvečer otroke spat, pa psa na sprehod, nato pa likanje. Čez vikende pa spet pranje, sušenje, pa še delo na njivi, pa hišo delamo. Potem pa ženin komentar: ” A teh vrat pri omarici pa še vedno nisi popravil,pa toliko časa te že prosim?”

  Ah, ženske ste včasih tudi nadležne kot ose. Je pa res, da bi bilo brez vas dolgčas.

  Pa, da ne bi mislil, da vsega tega ne delam rad. Z vselejem, samo pohvalo pa vseeno malo preredko slišim. :)

  kzupanc — 28.06.2009 @ 00:05

 8. Eh eh eh….saj ni tako hudo bit žena, mati, gospodinja, babica (babi še nisem), skratka rada sem ženska. Dobra organizacija je več kot pol dela, pravim jaz…..Gospodinjska opravila je dobro že manjšim otročkom privzgojit, da ne bi kasneje vse obviselo na naših plečih, pa gre. Materinstvo je itak posebno poglavje, lepa izkušnja (pa tudi zahtevna), a je ne bi želela zamuditi…… partnerski odnos, če štima, je fajn, v dvoje gre vse lažje…..če imaš pa še službo z delom, ki ga rad opravljaš potem je življenje v povprečju kar znosno (ups and downs included).
  Ja, motivacija pa mora bit, to velja za vsakogar, na vseh področjih. Kadar jo zmanjka, pa jaz nič ne čakam….si jo kar sama poiščem. Saj ne potrebujem veliko. Malček veselja, pa je. Življenje ponuja veliko možnosti, ni da bi obupovali (eni ali drugi)!!! Ženske, nikar ne čakajte, da vas bodo moški osrečevali (jokale boste)!! :) :) Osrečite se same, najdite si tista drobna zadovoljstva…..karkoli vas že veseli. Poskrbite zase, za svoje telo in dušo, imejte svoje hobije, svojo družbo, ne opirajte se le na družinske prijatelje, nikar se ne zapustite….le tako boste s sabo zadovoljne, partnerju pa vedno zanimive. Na primer moji štirje so nocoj šli na neko prireditev, jaz sem ostala v stanovanju, z namenom, da se posvetim svojim rečem, ko imam končno malo miru. Najprej sem napisala nekaj mejlov, potem sem si privoščila dolgo namakanje v masažni kadi, zraven poslušala glasbo, zdaj spet malo surfam po netu, medtem me je še prijateljica poklicala in sva malo pokramljali….skratka uživam, ta večer je moj!! :) :)

  marina — 28.06.2009 @ 01:04

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake