moj svet

5.11.2008

En hribček bom kupil…

Zapisano pod: moje misli — polnaglava @ 00:06

Pevske so minile, midve z mojo drago P sva pa že pred začetkom po izmenjavi dveh besed vedeli, da je stopnja deprimiranosti pri obeh nekako na istem in je zrela za zdravljenje. Po vajah. S cabernet sauvignonom.

Zavili sva torej v bližnjo kaščo in naročili litrček. Pijani sva bili že po prvem požirku, zato sva hitro naročili še nekaj za pojest in se pridušali, da res nisva za dr. Pirnata. Ta je letos namreč pri nas izjemno popularen. Ženske množično hodijo k njemu in mu tedensko puščajo 40€ za to, da jim pove, da so absolutno predebele in da tudi ta teden lahko živijo zgolj ob juhci in jabolkih.

Ne, ne, midve si raje privoščiva hlebček in vinček, pogovor steče v vse smeri, prešerno se smejeva in skoraj pozabiva, da je bilo še pred pol ure življenje do konca kruto.

Opremljava stanovanji, seksava, modrujeva o smislu življenja ( v dvoje in z družino), o sosedih in sorodnikih, zraven narediva magisterij in doktorsko dizertacijo na teme denar, fatalni moški, risanke in njih pomen na vzgojo otrok, pomembnost izida ameriških volitev…

Žal mi je, da je jutri sreda in bo treba v službo. Drugič morava na zdravljenje v soboto. Do jutra. Nama ne uide nihče. Zraven pa še za kak teden zamenjava može in otroke.

Zdaj grem pod tuš. Upam, da me ne bo streznil. Danes hočem zaspati malo pijana…

  • Share/Bookmark

1 komentar »

  1. hehe… lahko noč! Mislim, da bom jaz imela to soboto en podoben izpad, ampak (kot se za martinovanje spodobi) bolj intenziven…

    … in ja – malo nažgani znamo vsi rešiti svet! Mogče bi si mogli med pijanostjo kaj zapisat, da bi bila katera od naših veleumnih rešitev ohranjena še za prihodnje rodove :)

    Špela — 5.11.2008 @ 00:24

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake