moj svet

26.10.2008

Edi Pucer

Zapisano pod: moje misli, uf, sem pametna! — polnaglava @ 22:12

mi gre s svojim nepoznavanjem slovenskega jezika že pošteno na živce. To, da ne zna pravilno naglaševati, je eno, da pa kompletu skodelic s čajnikom reče servis s poudarkom na (širokem) e, je pa tu mač. In potem, kot velik frajer in guru novinarstva, ki mu ni treba paziti na nič, ker je tako oh in sploh, mirno zapleta jezik ob besedah, kot so npr. “motociklisti”. Ob tem se je ta teden že vsaj tretjič lomil v zadrževanem smehu. Enkrat je simpatično, dvakrat spodrsljaj, trikrat pa že precej neprofesionalno.

In ker me je dec danes bogato razjezil s svojimi nedeljskimi samčevskimi motorističnimi scenariji, tudi Ediju ne odpuščam več. Nekje se pa moram zlajat, a ne?!

 • Share/Bookmark

3 komentarjev »

 1. Hihi, men pa so njegovi izpadi smeha kar kul, široke e-je pa čist razumem, ker jih tudi sama kar vtikam tud tam, kjer ni treba, pa izpade smešno:)

  morska — 26.10.2008 @ 23:05

 2. Tako ja, kar zlajaj se! :) Je pa res – ljudje v medijih imajo določeno odgovornost do publike. Lahko razumeš občasne spodrsljaje, saj ni nihče popoln, ampak v nekaterih primerih lahko pa govoriš o popolni neprimernosti ljudi za določeno delo.

  Tukaj bi omenila Maria, čeprav mi njegova oddaja ni bila nikoli všeč (a jo sploh še dela?), on kot voditelj mi je bil pa super. Profesionalen, lepega izražanja, iznajdljiv (sploh ko so ga hotele razne Dese in Analize zmest)… oddajo sem zelo redko gledala, njegov dodelan nastop me je pa zmeraj impresioniral. In se ti posledično zdi toliko bolj čudno, da drugi ne znajo niti teksta z lista prebrat.

  Špela — 27.10.2008 @ 12:51

 3. Edi ma preveč protekcije, to je…bi mu morali perutničke malo pristriči…pa bi malce bolj pazil na gramatiko…za izbruhe smeha pa so odgovorni tisti za kamerami in njegoba resnost, ko ni v etru…
  Vem kako je, ko te enkrat začne žgečkat v trebuhu in ti najmanjši gib sproži neustavljiv krohot…zato pa bi moralo bit manj “zajebancije” v studiju…

  Ana — 29.10.2008 @ 13:22

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake