moj svet

5.09.2008

Ljubil me je Aki

Zapisano pod: miks, sanjam — polnaglava @ 09:23

Rahimovski…

Lep kot slika, v majhnem, a izklesanem telesu, s kratko pristriženimi lasmi (ow maj gad, kaj je z mojim spominom), se je po končanem koncertu pojavil pred mano.
Da me ljubi, je rekel, da ve za moža in Sončece, a odkar me je pred nekaj leti opazil na enem svojih “špilov”, preprosto ni pesmi, ki me ne bi vsaj delno opevala.

O, sladka skušnjava. Če poudarim, da je bil RES lep, mi je pol odpuščeno, a ne?

Stala sem pred njim in vedela sem, da misli resno. Kar plaval je od zaljubljenosti, gledal me je kot boginjo in me prosil z očmi. Sem že rekla, da je bil lep? Sanjski. Poljubli me je in nisem se prav dosti upirala. Prijel me je za roko, nežno, skoraj vilinsko, in me odpeljal. Spomnim se filmske romantike, vina, komaj slišne glasbe, mehkobe vse okoli naju…

Bemtiš, moj razum mi niti v sanjah ne da miru!!!!!

To ne gre, moj ljubi J. me čaka doma, Sončece si zasluži oba starša, lep si kot slika, nežen kot vse tiste brisače iz reklam, kar ležala bi tu v tvojem objemu in pozabila na ves svet, a ne smem, ne zmorem.

Zbudila sem se s srcem in mislimi najstnice. Super. Mogoče mi je razum pokvaril eno boljših nočnih zgodbic, ampak danes bom vseeno ves dan malce v oblakih. Pa le ni vsak dan, da te ljubi Aki ;) .

nujno poslušaj pesem, ne bi mogla biti bolj v kontekstu :P

sanjam….

 • Share/Bookmark

2 komentarjev »

 1. :D
  Pol ti je odpuščeno, če rečeš, da je bil RES lep. Hm… Pa sej okusi so različni, je reku maček, ko si je rit obliznu.
  SI MI PA S TEMLE POSTOM RES POLEPŠALA DAN :D
  Poje pa vseen lepo (in ujemajoče), če že ne zgleda tko perfektno kot v sanjah!

  mars — 5.09.2008 @ 14:16

 2. ma dobr no, v sanjah ej bil kakih 15 let mlajši. Po moje sem ga nazadnje vidla v živo na koncertu na Kodeljevem, ko mi je bilo rosnih 14 let. In tud takrat se mi je zdel lep. Video sem pa šele pol našla, k sm kakšno slikco iskala ;) . MAL se je spremenu…

  polna glava — 5.09.2008 @ 21:37

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake