moj svet

12.07.2008

prodam čelade

Zapisano pod: miks — polnaglava @ 15:00

Leto preden sem zanosila je moj mož kupil motor. Čoperja, Kawasakija. Bil mi je všeč, zadaj se je dalo res uživati in si ne delati preveč skrbi, da bi se lahko kaj zgodilo.

Ko sem zanosila, je naenkrat ugotovil, da mu tak motor ne ustreza (hm, le zakaj) in ga je prodal in kupi Hondo VFR. Mi ni niti najmanj všeč, poleg tega pa niti slučajno ne dosega elegance vožnje, ki jo je ponujal Kawasaki. Se še nisem usedla gor in se niti ne mislim.

Imam pa zdaj tri čelade.

Najprej sva si kupila enake, pa sem ugotovila, da mi po nekaj minutah vožnje začne nemarno skakati okoli bučke (imam pač premajhno, je pa zato toliko bolj polna ;) ). Ker novi motor zahteva zaprto čelado, bi se torej rada znebila obeh, svoje (S) in njegove (M).
p1010276.JPG

Potem sem si torej kupila novo, manjšo (XS), tudi lepšo, če se mene kaj vpraša. Uporabila sem jo enkrat, ko sva šla na daljšo turo po Bosni.
p1010278.JPG

Obe čeladi sta torej skoraj nerabljeni, moževa pa nošena eno sezono. Dam jih poceni, samo da mi nehajo jemati prostor v omari. Če je kdo zainteresiran, naj napiše komentar, pa se potem zmenimo po emailu.

 • Share/Bookmark

3 komentarjev »

 1. Cean :> ?

  Luka — 12.07.2008 @ 18:46

 2. Stara moja, preden grem na dopust, ti moram seveda dat še par izredno pametnih nasvetov. Dej ti lepo na bolho.com oglas, da prodaš čelado in potem nej si več o ponudbi ogledajo tukaj – pa dobiš dvoje: lažje boš prodala kako čeladko, pa še branje se ti bo povišalo. Poleg tega, kar pa po pomembnosti še zdaleč ni na zadnejm mestu, pa boš olepšala in popestrila dan vsem, ki prebirajo suhoparne male oglase.
  Ja, sej vem, da si ponosna na modrosti svoje prijateljice, pa sej se ne bom s celim imenom podpisala, no, ker vem, da bi me potem vsi klicali, če še komu drugemu kej svetujem.
  Sem si pa sposodila tvoj blog za svojih 5 minut slavnih nasvetov.
  Vem, vem, nenadomestljiva sem. Ja. Pa skromna. O, to pa, to…

  mars — 12.07.2008 @ 21:56

 3. mars: ne da se mi na bolho, pa niti se mi ne mudi glede na to da gremo v torek na dopust. Se bom pa potem bolj angažirala in seveda upoštevala tvoj nasvet ;)
  luka: najbrž te je zanimala cena? Ne vem, vse tri dam za 200, za vsako posebi bi se pa dogovarjala. Sweveda pa to ni zadnja beseda. Nisem napisala, vse tri so Shark-ove.

  polna glava — 12.07.2008 @ 23:02

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake