moj svet

28.04.2008

Veliki bojevnik je pi…

Zapisano pod: moje misli — polnaglava @ 23:48

Resničnostni šovi me načeloma ne zanimajo. Sploh ne taki v stilu Bara ali Kmetije. Ker nimajo osnovnih elementov reality psihologije. Big brother je drugačen. Prvega sem kar malo nestrpno pričakovala.  In ga spremljala do konca. Ne zanima me, kdo se s kom dol daje, niti mi ni mar za to, ali se tuširajo nagi ali v kopalkah, kdo ves čas nosi očala, kdo najbolj preklinja ali kaj podobnega. Zanima me izključno eno – koliko časa rabi povprečen osebek, da se, ko ga zapreš v kletko in izoliraš,  iz človeka spremeni v zver. Ravno zato mi je zanimiv samo BB, ker so protagonisti dejansko izolirani od zunanjega sveta in , če prav razumem, ne vejo niti, koliko je ura (če temu ni tako, je to BB napaka).  Ne bom odpirala debate o tem, kakšni ljudje se prijavijo na tak šov, niti ne, kakšni ljudje te šove dnevno spremljajo (preprosta razlaga, da so prvi pač ljudje, ki s svojim življenjem niso zadovoljni in da so drugi pač tisti, ki so s svojim življenjem še bolj nezadovoljni, mene pač ne zadovolji, a o tem kdaj drugič). Meni je BB preprosto zanimiv s psihološkega vidika in ga gledam. Če imam le čas tudi med tednom, ob petkih pa vedno.

Danes se je zgodil en tistih momentov, zaradi katerih sedim pred TV. Veliki bojevnik se je pokazal v vsej svoji veličini!

Nasploh so mi izredno zanimivi ljudje, ki v težkih trenutkih svojega življenja nenadoma spregledajo. Kot strela z jasnega jih udari. Življenje mora vendar imeti smisel! In se ga odpravijo iskati. In najlažje ga je najti v stvareh, ki dišijo po Indiji, Kitajski… Ker tam se ljudje vedno smejijo, tam ljudje razumejo življenje, tam niti muhe ne ubijejo, pa če jim še tako pleše po obrazu. Če hočeš najti smisel življenja, se moraš skoraj nujno obriti po glavi, si nabaviti ogrlico za ma(n)tranje in obvladati vsaj en joga položaj. Vsaj lotosov cvet. To je osnova. Potem sediš pol ure na dan po (za tiste, ki ne razumejo) turško in z zaprtimi očmi obračati kroglice in zraven po možnosti mrmrati smoj »om«.

 Tukaj moram takoj pojasniti, da samo jogo visoko cenim. In vse, ki vejo, zakaj se z njo ukvarjajo. Cenim tudi vse, ki so se odločili za budizem, Krišno in podobno. Če resnično vedo, zakaj. A žal sem takih srečala zelo malo. Poznam pa nevrotično žensko z licenco in svojim joga centrom, ki ne sprejme niti besede negativne kritike. Pa kar nekaj heroinskih odvisnikov, ki jim je pri Krišni postalo jasno, zakaj v lajfu v resnici gre (ampakj za en dober joint bi nehali zvončkljati). Da niti ne omenjam vseh tistih vegetarijanskih borcev za pravice živali, ki jim še na pamet ne pride, da bi sezuli svoje usnjene čeveljce, ko se odpravijo na demonstracije. Bojim se, da bom spet zašla, če takoj ne prekinem tega toka misli. Ker sem namenjena drugam.

V BB se je letos torej pojavil en tak. Poduhovljen. Bojevnik. Nisem gledala od začetka, zato ne vem čisto natančno, za kakšnega bojevnika gre. Vsekakor za takega, ki med nominiranjem v spovednici nikoli ne gleda v kamero, ampak ima vedno opravka z verižico, čevlji, trebljenjem nosu ipd. Za duhovnega človeka, ki vsak večer mantra v postelji, podnevi pa s surovimi pogledi pove tisto, kar znajo drugi samo z besedami in pestmi. In ni nikoli nominiran, ker se ga vsi malo bojijo. On je močan, on je umirjen, on ve, kaj je v tem življenju pomembno.
Že nekajkrat je pokazal, da je v resnici en navaden piščanček, danes pa je pokazal, da je pička. Navadno takih vulgarizmov ne odobravam, ampak tale si ga pa zasluži. V trenutku razglasitve nominacij se je spomnil, da ima doma  punco, je bilo potem joka in teženja in iskanja pozornosti. Res, doma ima punco, ki jo ljubi, brez katere ne zdrži več niti trenutka. No, mogoče, če bo kaka zanimiva tedenska naloga. Kakšna taka, ki jo bo z lahkoto opravil, kjer bo blestel in ga občinstvo v petek sigurno ne bo poslalo domov…
»…aja, a da bi pel?! Wernerja?! Tu pa že ne, norca se pa iz mene ne bojo delal! Družba, fajn se mejte, jst grem. In ne bom čaku 24 ur, zdele grem!« in poln adrenalina odvihra skozi vrata, tam z brco z nogo odpre vrata in že ga ni več, poduhovljenega, umirjenega bojevnika. Že teče. K svoji punci. Danes bo v adrenalinskem navalu seksal kot zajec, jutri se bo sam sebe sramoval, spomnil se bo, da je »bojevnik« in v jezi nase bo ona najbrž dobila kakšno vzgojno. Ugibam…

Ma, se je splačalo gledati. In bo še večji užitek v petek, ko bo Nini in vsej Sloveniji dopovedoval, kakšen višji cilj ima on v življenju. Ne, ni se ustrašil poraza na nominacijah…

Za druge ne vem. Meni pa bo Big brother zanimiv vsaj še en teden…

 • Share/Bookmark

35 komentarjev »

 1. Lep pozdrav, zelo lepo napisan članek, bi pa pripomnil to, da če osebe ne poznaš je tudi ni treba tako kritizerat, pa kar se tiče duhovnosti si poglej posnetek, ki je posnet od Sebastjanovega prijatelja Gašperja, ki je lepo povedal da je Seba šele na začetku in komaj začeu z jogo in meditacijo. Kar se tiče poduhovljeni bojevnik to je pa BB iz muhe narediu slona sam da imajo materijal za objavljat in z določenimi besedami označevat določeno osebo.

  badbillys — 29.04.2008 @ 08:28

 2. Na članek Veliki bojevnik je pi…ne morem reči nič drugega kot HIR HIR, ker se bolj ne bi mogla strinjati z napisanim. Samo še pripomba, tudi sama do nekaj dni nazaj nisem skoraj niti vedela da Seba ima punco…

  Nac — 29.04.2008 @ 08:36

 3. ODLIČEN ČLANEK…… v se povedano…..JE NA ŽALOST RESNICA..
  P.S
  STAR 35 ? SAMA SEM OSTAL BREZ STARŠEV PRI 18…. IN KAR NE MOREM VERJETI , DA JE SEBASTJAN TAKO NEDOZOREL SVOJIM LETOM…..

  PIKICA — 29.04.2008 @ 08:49

 4. Ja,ja moja draga komantatorka…V mnogo cem se strinjam s teboj…pa vendar…Saj ne da bi branili ,ali pa negiral stalisce” velikega bojevnika “ali pa tvojo videnje zadeve,pa vendar ti ki se tako dobro spoznas na daljni vzhod in ga tako (ne ) zastopis,mar ne najdes tudi kancek sebe v celotni zgodbi velikega bojevnika…Ne bom se spuscal v polemiziranje tvojega znanja o “vzhodnjaski filozofiji”,ki med drugim pove tudi to ,da smo ljudje VECPLASTNI,odvisno od karmicnih zapisov ter trenutnih okoliscin nasega ravnanja.Pa se ena misel -skupna VSEM religijam….NE OBSOJAJ!
  -NAPAKE DRUGIH ;KI TE ZELO MOTIJO;SO ZRCALNA SLIKA TVOJIH OSEBNIH FRUSTRACIJ…Tako nekako to gre -vzhodnjaska razlaga velikih modrecev in ce te je ravnanje SEBASTJANA tako zelo zmotilo,upam da si z temi ocitki razsvetlila svoj prikriti JAZ ( EGO).,za katerega pa vzhodnjaki pravijo,da je nas najvecji sovraznik. Ce pa sovraznika poznamo,se tudi lazje borimo z njim in kot pravijo TAOISTI,ga ob pravocasni intervenciji tudi odpravimo v celoti.Veselo v bitko…..”velika bojevnica”.

  Dr.Joško Florjančič — 29.04.2008 @ 08:51

 5. Se je avtor/ica članka sploh kdaj resno zazrla v ekran, se kdaj vprašala kakšen je Sebastijan v resnici, zakaj kaže surovost, kaj ga zlomi, kako reagira in še marsikaj bi lahko napisal, pa bom le-to…družba je tista, ki je naredila Sebastijana tako surovega na zunaj, ker je pač v nekem trenutku mislil, da je to način, da je glavni, da uspe, da ga bodo spoštovali. In tako je tudi bilo oziroma verjetno še vedno je, ker je tako pač okolje v katerem živimo. V resnici pa je Sebastijan popolnoma drugačen, to je bilo lepo vidno v nekaterih prizorih, kjer pa se je videlo, da je žal še vedno ohranil način reakcije (oziroma kako nekomu povedati, da ima prav, da naj dela za skupni cilj,…). Zato so takšni in podobni članki in komentarji popolna neumnost ali drugače povedano, odraz puhlosti občinstva.

  g — 29.04.2008 @ 08:52

 6. TUDI JAZ NEREDNO GLEDAM BB.

  GLEDAM GA PA SAMO IZ ENEGA RAZLOGA IN TO JE ISTI RAZLOG KOT GA NAVAJAŠ TI V PRISPEVKU. RAZISKOVANJE ČLOVEŠKEGA KARAKTERJA, SPOPRIJEMANJE Z VSAKDANJIM ŽIVLJENJEM , PROBLEMI, NALOGAMI…..Z VSEM KAR TE PAČ V ŽIVLJNEJU SPREMLJA.

  UPANJE UMRE ZADNJE.

  PIKICA — 29.04.2008 @ 08:56

 7. Boljsi naslov bi bil:
  Komentar VELIKE BOJEVNICE.

  Dr.Joško Florjančič — 29.04.2008 @ 08:57

 8. Lahko bi se bralo tudi tako: Kaj vse je človek pripravljen storiti za denar? Poteptati svojo osebnost in dostojanstvo in igrati bebca, da se mu lahko reži vesoljna Slovenija. Tako kot neumni petkovi komentatorji, ki se čudijo, zakaj gledalci izločajo punce. Ko se pa ve, da gre v najmanj 80 % za gledalke. In ko se ženska odloča med moškim in žensko, se ve, kdo potegne kratko. Skratka, bojim se, da spoznanje Dejanja in Sebastjana, ki sta odšla prostovoljno, ni posledica “razsvetljenja”, da je vse skupaj abotno, ampak tega, da je en razvajen, en pa poln sam sebe. Ampak rezultat šteje. Uboga POP TV, saj bi bila nacionalna katastrofa, če bi vsi naenkrat prostovoljno odšli…..je kdo kdaj pomislil na to možnost?

  Bor — 29.04.2008 @ 09:07

 9. GLEDE DEBAT, KI NASTAJAO BOM REKLA SAMO TAKO. V ŽIVLJENJU SE NAM PRIPETI VELIKO DOBREGA IN SLABEGA. IZHAJALA BOM IZ SVOPJEGA PRIMERA. OSTALI PRI 18 BREZ STARŠEV Z MLAJŠIM BRATOM. BILO MI JE ZELO HUDO, MA RES HUDO. (FINANČNO, ČUSTVENO, PUBERTETE NI BILO-KO ŽE GOVORIJO O PUBERTETI OBČUTILA MLADOSTNO VIHRAVOST BRATA INP.. SKRATKA HUDO, HUDO OSTALA ČISTO SAMA Z VSEMI PROBLEMI.
  PA ČE SE RECIMO PRIMERJAM S SEBASTJANOM SVA Z BRATOM ČISTO DRUGAČNA ČLOVEKA OD SEBASTJANA…. MISLIM, DA JE SEBASTJAN ŽE PO NARAVI ČLOVEK EXSPLOZIJ IN DA NJEGOVA PRETEKLOSTI NI GLAVNI VZROK NJEGOVEMU OBNAŠANJU.
  sAMA SEM SE UDELEŽILA KAR NEKAJ OKROGLIH MIZ O PROBEMATIKI MLADOSTNIKOV . UGOTOVILA, DA LJUDJE ZA SVOJE NAPAKE VEDNO DOBIJO “IZGOVOR” ZA SVOJA DEJANJA V POMANJKANJU DRUŽINSKEGA ŽIVLJENJA, V NAPAKAH STARŠEV,V SMRTI STARŠE PRIJATELJEV…… NO PAČ VSAK IMA SVOJO IZKUŠNJO IN SVOJE GLEDANJA …

  PIKICA — 29.04.2008 @ 09:08

 10. badbillys: sem gledala tist prispevek. seveda je še na začetku. moj point je bil ravno v tem
  kar velja tudi za ostale komentatorje: zelo me veseli, da ljudje raziskujejo sebe in duhovnost. jasno sem napisala, da cenim take religije, ki dajo človeku možnost, da se ukvarja predvsem s sabo. a dokler nisi vsaj približno na nivoju, se ne razglašaj za velikega jogija ali kaj podobnega. zato sem omenila znanko, ki ima celo svoj joga center, pa ni niti blizu tistega, kar naj bi svami bila.
  je pa res, da vsak vidi malo po svoje in jaz pišem samo o stvareh, ki me dovolj zdramijo.
  dr joško: bojevnici se nisem v svojem življenju še niti približala, se po moje niti ne trudim ;)

  polna glava — 29.04.2008 @ 09:12

 11. Ja,v celoti se strinjam z Dr. Florjancicem.Tocno tako.

  Warrior — 29.04.2008 @ 09:14

 12. Čestitke za članek. Res je, ljudje, ki se nazven delajo močne, so znotraj vedno zelo šibki. Žalostno je edino, da nekateri opravičujejo in iščejo razne izgovore za odhod bojevnika. Zmagovalci so tisti, ki zdržijo do konca.

  polnaglavaAnonimnež — 29.04.2008 @ 09:28

 13. Jozko , se strinjam. Pa se marsikdo bi se lahko nasel, ce bi se le iskal, med ‘velikimi’ bojevniki in bojevnicami .

  Jozica Florjancic — 29.04.2008 @ 09:29

 14. v 99% se strinjam z napisanim, mogoče bi jaz dodal še kaj bolj konkretnejšega, pa se bom zadržal….

  enostavno … sam je največji dvoličnež, kritizira pa druge kakšen je in pluva po njih… lahko ga je sram kot Dejana… sta istega kalibra… prva nominacija pa rep med noge, da ne bi rabila slišati kritike… piz**

  Letanca — 29.04.2008 @ 09:31

 15. Kolikor sem jaz videl “Velikega bojevnika” se mi zdi fant hudo zmeden in po pravici povedano mu bi bolj kot tale show bolj koristilo par mesecev v kakšni psihiatrični bolnišnici.

  Bor — 29.04.2008 @ 09:32

 16. Mislim da vsi vi pozabljate, da ljudje v izrednih situacijah ne morejo in ne bodo reagirali na sebi normalen način. Za sebe vem da ne bi zdržal niti 2 dni, ker bi se mi začelo mešati.

  Ne zagovarjam sicer nikogar, ker mi že Sebastjanov pogled pove, da ni čisto točen, ampak je pa sigurno da si nihče od nas ne more niti približno predstavljati psihologijo tako zaprte skupnosti, ki je dejansko pod stalnim pritiskom neke “zmage”

  JohnyR — 29.04.2008 @ 09:33

 17. Ja g.Polna glava ( mogoce malo prepolna),mal si ti hecna punca,v svoji provokatorskem clanku ,ki se ti vraca kot BUMERANG,najprej ves vse o tem in o onem,nato pa v isti sapi priznas da, v praksi o temi nimas niti priblizno pojma….Aj,jaja.Punca ne pocni v zivljenju nekaj,o cemer nic ne ves. Ampak Dr. Florjancic te je pa nasel..v POLNO!
  Ussssss! Velika bojevnica…Bi blo potrebno tebe v BB prijavit,sem preprican da bi bila kopija Sebastjana,v se slabsi izvedbi…

  Warrior — 29.04.2008 @ 09:35

 18. Jozica imnenjakinja,se strinjam s teboj. Tako je ,sem namrec mnenja ,da bi se VSI nasli med “velikimi bojevniki” v vsakdanjem zivljenju.Brez izjeme.Zgotovo! Zato tudi tista :
  NE OBSOJAJ! ( da ne bos obsojen)
  Lp vsem !

  Dr.Josko Florjancic — 29.04.2008 @ 09:43

 19. Z veliko večino napisanega se strinjam. Sploh glede “zlorabe” joge, budizma. Samo poglej Nino… njej nobena poduhovljena vaja ne pomaga. Na negativno kritiko odgovarja nestrpno, s cinizmom, zasmehovanjem (saj ni čudno, ker jo mediji tlakujejo v oblake), na čase je total naspidirana, spet drugič poduhovljeno umirjena (rekracijska droga zihr ni kriva).
  Glede Sebastijana. Meni ni izpadel slab človek. Na vsakem koraku se vidi, da ni imel lahkega življenja, da mu nekaj manjka. Mislim, da bi ob kakšnem psihologu/psihiatru in s pomočjo joge lahko prišel na točko, ko bi mu tudi ti stisnila roko!?
  Sicer pa mu čestitam, da je znal pokazati, kdaj mu je dovolj, da zna priznati poraz. Mislim, da mu to ne moremo šteti v minus. Pička je pa po moje ElTyeb, ki bi še svojo punco prodal za denar (solely my opinion).

  blue73 — 29.04.2008 @ 09:49

 20. Sem pa mnenja ,da je najvecji “veliki bojevnik” BB kot tak, z tako uspesnimi reziserji A kanala+ POP Tv, kot so bili v letosnji sezoni.. Vsaka cast. Res totalno poneumljen scenarij.Se dobro ,da niso sli VSI hkrati VEN! Nacionalna sramota.

  Warrior — 29.04.2008 @ 09:56

 21. Pozdravljeni,

  Prvo kar bom rekel je respect Dr.Joško Florjančič ! Avtorica upam, da si se mal zamislila nad tem kar ti je želel Joško povedati oz. takorekoč vsaj mal odprla oči.

  Kar se tiče BB . . Ljudje božji dejte se malo zamislit. Preko televizijski zaslonov gledate kako nekdo živi, se krega, seksa, joka in se z tega norčujete, kritizirate, ustvarjate neke psihološke profile. A nimate kej druzga za počet v lifu . Že misel gledat nekoga kako živeti, namesto da bi živel svoje življenje in doumet kdo sploh ste ter se rajš uk varjati s svojim life-om in problem. Pa da ne bo pomote ne napadam nobenga, zgolj želim povedat kako to vse vidim skozi svoje oči.

  lp

  Klemzi — 29.04.2008 @ 10:09

 22. Se strinjam z badbillys, da ni potrebe soditi na podlagi podobe, ki so jo o akterju ustvarili mediji. Njegov prijatelj Gašper je lepo in realno povedal.
  Tako, kot bi bil potreben pogum, da ostane, pa je bila navsezadnje potrebna tudi odločnost za odhod, saj je jasno, da so takšni in drugačni komentarji neizogibni. Mene nič ne moti, da je pokazal svoje šibke plati – marsikdo jih ima. Pokazal pa je tudi svoje dobre plati, čeprav o njih ni bilo prav veliko govora. Vsekakor bolje, da je šel, kot pa, da bi kriziral dalje. Je pač izgubil motiv za BB, pa kaj. Vse dobro Sebastijanu in seveda tudi vsem ostalim, tudi zunaj BB, da se razumemo! ;)

  countolaf — 29.04.2008 @ 10:56

 23. Countolaf,
  Tako je . Sebastjanov “veliki bojevnik “je navadna medijska manipulacija…POP TV.
  Ta vzdevek lahko pripisejo letosnjemu scenariju BB! Res boljsega imena si niso mogli izbrati…za to sramoto.Ziva BEDA. A premorejo nasi scenaristi res tako MALo domisljije ?In to take….cel kup neumnosti od prve oddaje dalje! Poneumljanje folka. Tistih znotraj BB,kot tudi tistih zunaj…

  Warrior — 29.04.2008 @ 12:06

 24. včasih je tale moj blog ene sorte BB. vsake toliko napišem post, ki se ne tiče direktno mene. Potem pa gledam, kako psi glodajo(mo) kost. In se ob tem neizmerno zabavam.
  da ne bo pomote – zelo cenim VSAK komentar, k srcu si pa ne jemljem niti tistega, ki se 100% strinja z mano, niti tistega, ki mi želi povedati, da o vsem skupaj nimam pojma. Toliko pa že vem o sebi in stojim za napisanim.
  Naj se debata nadaljuje!!! ;)

  polna glava — 29.04.2008 @ 12:16

 25. Draga Polna glava, danes si nam pa vrgla kost. Glodamo in glodamo, vsi po vrsti, zaporedno, vzporedno in vzdolž…. kar naenkrat več ne vemo, če še glodamo kost ali že nekoga, ki jo gloda zraven nas. Zanimivo je bilo brat tvoj post in potem plaz obsojanj. Obsojanj o tem, kako naj nikogar ne sodiš, ker boš obsojen?!?! In potem obsojanje tvojega mnenja, ki si kao nekaj pametna, ki se delaš, da vse veš; ampak ne, ne veš vsega, tisti, ki komentira, ta pa vse ve.
  Po vsem tem sploh ni več pomembno, kaj se je zgodilo v BB in kakšen je Sebastijan v resnici. Važno je samo še to, kdo bo pri komentiranju njegovih lastnosti in vedenja izpadel najpametnejši. No, seveda upam, da ste vsi ugotovili, da sem to JAZ…. dokler ne pride naslednji pokomentirat in še mene “dati v nič”.

  Kdo je zdaj krdelo podivjanih zveri? Tisti notri v hiši BB ali mi vsi okoli, ki se naslajamo in bruhamo en po drugem in po njih? Mi vsaj lahko govorimo čez njih, pa nas ne bodo nominirali, izločili, ne bomo izpadli bedaki. Konec koncev smo pa (skoraj vsi) anonimni! Živeli bloggerji. In živel BB. Meni je bilo pa kar malo žal, ker nismo videli Sebastijana peti, hihi :)

  mars — 29.04.2008 @ 12:17

 26. bravo, mars, žebljica na glavico ;) !

  polna glava — 29.04.2008 @ 12:38

 27. Citiram mars-a: Važno je samo še to, kdo bo pri komentiranju njegovih lastnosti in vedenja izpadel najpametnejši. No, seveda upam, da ste vsi ugotovili, da sem to JAZ…. dokler ne pride naslednji pokomentirat in še mene “dati v nič”.

  Mars želel sem sam dodat da mi je malce žal, da morda nekaterih postov ne razumeš tako kot bi si morda v tem primeru želel jaz.. Predvsem mi je všeč bloganje iz razloga, da vidim kako ljudje gledajo na določene stvari, kako ramzišljajo…ok nekateri posti, verjetno tudi moj, verjetno delujejo na trenutek, kot žalitev oz. napad na v tem primeru na polno glavo. Mislim pa da sem vedno vesel takih postov ,kot je recimo post od Dr.Josko Florjancic-a. Mislm da se lahko en od drugega veliko naučimo , ravno zaradi tega ker mislim da tukaj ni bil njegov namen da užali polno glavo oz. jo obsoja ampak , da ji da malo za mislit. Ne gre zato kdo ma kle prav, kdo je car …tukaj je pomoje bistvo da vidš, kako se ljudje odzovejo na tvoj način razmišljanja ti dajo za mislit in mislim, da to lahko pripomore k temu da sebe bolje spoznamo. In še enkrat ni moj namen nobenga žalit oz. obsojat ampak povedati svoje mnenje naglas. Živeli blogerji

  PS: Sebastjan nimam pojma kva si delal v BB, kak človk si. Vem samo da tist, ki se gre tkole po domače rečeno v levje gnezdo, da te rastrgajo, rabi jajca. In glede tega respect.

  lp vsem

  Klemzi — 29.04.2008 @ 12:57

 28. Bravo ,polna glava – MARSA. Ta kombinacija je pa ubitacna….Glavica na zebelj…hi,hi…( da ne bo pomote-tista polna…hi,hi) …To te pa unici…Hudo. Zmagovalna nadkombinacija.Tudi to je za BB…Pop tv nima tezav z sledecimi kandidati…..hi,hi. Bloggerski intelektualci,ki so v tem in NAD tem…vglavnem vsi v BB pa bomo videli…kako POJETE.
  Pa Lp tem in onim…

  Warrior — 29.04.2008 @ 13:01

 29. Drage Soslovenke in Soslovenci. V blogih se tukaj občasno najde kakšna tema, ki zasluži odziv, a ga nikoli ne prejme niti v približno takem obsegu, kot tale in njej podobne. Ne bom pametoval o vzrokih, zakaj opazovanje tujih stisk, reakcij in čustev iz varnega naslanjača zbuja tako zanimanje, saj je bilo o tem že marsikaj napisanega. Vprašal bi samo, ali se res moramo enačiti s pridelki tega ponorenega sveta in ameriškega načina življenja in njihove TV, tipa Jerneja Pomladanca? Dajmo vsaj malo odrast.

  Peter — 29.04.2008 @ 13:12

 30. Pa da ne bo pomote,odgovoril sem polni glavici + marsu,pa saj so tud oni cool,sam k to ne vedo.Oni so NAD..in to ne vidijo,oni so gospodarji,mi vsi ostali bloggarji smo pa sluzabniki.
  Zivel BB..ter ostali GOSPODARJI in SLUZABNIKI. Usssssss

  Warrior — 29.04.2008 @ 13:17

 31. warrior, madona, a si predstavljaš: ti pa jst pri Nini v petek, pošljeva Gačanoviča in Modica domov. Pa še Mars s sabo vzameva, to bo zmagovalna kombinacija ;)
  He, he, mal bolj v izi, pa bo za vse dobr.

  polna glava — 29.04.2008 @ 13:28

 32. O,predstavljam ,predstavljam…to bi bil pravi show.una dva pa itak-domov. Cuj ,pa Nino bi jast raje kam drugam povabu..Sam pol pa ne vem kaj,bi ostalo od tega shoowa. Midva ,ko bi glavico poiskusala na zebelj natikati..Mars bi pa usmerjal,to bi blo cist na izi in za vse dobr..ZMAGOVALNA KOMBINACIJA..

  Warrior — 29.04.2008 @ 13:53

 33. BB malo gledam, ker mi ni tako zanimiv.

  m — 29.04.2008 @ 14:05

 34. m
  nis nic zamudu…

  Warrior — 29.04.2008 @ 14:09

 35. Ej, folk, ampak men je to vse kul!! Kdo bo komu kej pametnega povedal in na kakšen način… Konec koncev sami kreiramo svoja življenja in se zabavamo po svoje, pa če je to gledanje BB, pljuvanje čez druge ali pa sodelovanje v blogu. Kot avtor ali komentator. Jaz nikomur nič ne zamerim, pa niti sebi ne. Glavno je, da se imamo fino in si popestrimo vsakdan. Ni si dobro k srcu jemat prav vsega, ne? Saj mi pogosto ne rata, včasih pa le. Tokrat mi gre kar dobro in uživam.

  mars — 29.04.2008 @ 20:46

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake