moj svet

11.04.2008

Moji tamauci…

Zapisano pod: življenje je šola — polnaglava @ 22:11

zapisano 12. 3. 2008 

… so carski!!!

Tretji teden v službi ugotavljam, da se imam prav fino. Uspelo mi je (v veliki meri) odmisliti kače (Babe), odločila sem se, da bom letos delala samo tisto, kar je moje delo (in se ne razdajala na tisoč koncev in na koncu ugotavljala, da tega res nihče ne ceni) in v službo hodila zaradi ljubezni do otrok in dela z njimi. Zaenkrat sem zadovoljna s sabo.

Dobila sem prvčke. 26 njih. Ni malo in vsak ima svoje finte. Če pogledaš družinske anamneze, ugotoviš, da sta samo dva ali trije brez posebnosti. Ločeni ali umrli starši, avtizem, družinsko nasilje in alkoholizem, ptice selivke, razvajenost do patologije… Z vsakim posebej bi imela veliko dela in ko so vsi skupaj, je to prava cirkuška predstava.

Pa se mi vseeno zdijo prav prijetni. Glasni, a se nikoli ne stepejo. Cmeravi, a jih vedno z lahkoto potolažim. Prepirljivi, ampak še prav nič pokvarjeni. Ne vem, najbrž je taka generacija, ker se spomnim že kakšnih iz prejšnjih let, ki mi niso bili niti najmanj všeč. Naj jim berem pravljico ali kažem, kako se izdela cof, gledajo me kot boga in brezpogojno verjamejo, da imam vse pod kontrolo.

Seveda me totalno izčrpajo in ko pridem domov, me tam čaka Sončece, ki se prilepi name kot klop in me do osmih, ko je čas za spanje, ne izpusti.

Blog sem ustvarila kot ventil, preko katerega bi si čistila prepolno glavo. Če bo šlo tako naprej, bodo posti zmeraj krajši in zmeraj manj izvirni, saj moram reči, da imam zvečer, ko se končno lahko usedem pred računalnik, v glavi popolno praznino. Kar pa niti ni tako slabo.

  • Share/Bookmark

1 komentar »

  1. taku je bre :>

    Zorman — 20.12.2011 @ 23:45

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog moj svet | Zagotavlja SiOL | O Sistemu | Tema: Framefake